Ce inseamna tranzactii sigure


Netopia mobilPay ofera procesare 3D Secure pentru mai mult de 3.000 de comercianti online. Echipa NETOPIA mobilPay lucreaza permanent pentru realizarea obiectivelor clientilor: plati sigure, rapide si facile.

Ca sa vezi cat este de sigur, iata ce se intampla atunci cand alegi Metoda de plata cu cardul la Sensia (trebuie sa retii ca totul nu dureaza mai mult de cateva secunde dupa ce ai introdus datele cardului tau):

1. Esti imediat redirectionat(a) catre pagina de plata de pe serverele Netopia unde completezi datele cardului;
2. Netopia stabileste un canal de comunicatie in numele tau cu institutiile de plata (ex. Visa/Mastercard);
3. Plata este confirmata catre Netopia;
4. Netopia trimite catre Sensia confirmarea platii si te redirectioneaza inapoi catre comanda ta Sensia, care este confirmata. Iti este afisat mesajul cu Finalizarea comenzii si primesti email.

Cum procesam comanda

Noi primim comanda ta, alcatuim pachetul si compunem AWB-ul pentru tine si curier.

In aceste zile in care coronavirusul face ravagii, ce te rugam sa retii ce este cel mai important:

Daca ai ales plata cu cardul, elimini o serie de operatiuni care ridica riscul pentru tine si curier. In acest caz, tot ce trebuie sa faci este sa preiei pachetul de la curier fara nici o alta operatiune suplimentara. In cazul Rambursului va fi nevoie sa achiti in numerar catre curier contravaloarea coletului, de aceea va trebui sa inmanezi personal bani, sa semnezi chitanta, sa preiei coletul.

Firmele de curierat ne-au rugat sa transmitem mesaje de incurajare a platii cu cardul tocmai din acest motiv. Pentru tine inseamna poate 2-3 minute in plus ca sa introduci datele cardului, pentru curieri inseamna scutirea de riscuri suplimentare. Va multumim!