Am descoperit PlantTherapy aproape din intamplare. Foloseam de mai multa vreme uleiuri esentiale de la o alta companie (nu spunem care, decat ca este vorba de un jucator mare de pe piata). Eram multumiti de calitatea produselor, strambam doar putin din nas cand venea vorba de pretul pe care trebuia sa-l platim. Ne adaptasem, difuzam poate mai putin, mai rar, mai cu grija... Apoi, ne-am intors dintr-o calatorie in Statele Unite cu o alta gama, mai ieftina, pentru ca voiam sa difuzam uleiuri esentiale si in camerele copiilor nostri. Insa tot nu gasisem ceea ce ne doream, mai ales in materie de raport calitate-pret si mai ales vizavi experienta procesului de cumparare.
De aceea, atunci cand Radu, unul dintre baietii nostri, si-a dorit sa-i ofere prietenei sale un difuzor si cateva uleiuri, ne-am pus pe treaba si ne-am documentat mai bine. Speram ca se poate si altfel decat sa fii nevoit sa te inscrii intr-un sistem piramidal, sa ai target de vanzari si echipa sub tine doar ca sa ai acces la aceste produse. Si asa am descoperit PlantTherapy si am ajuns sa interactionam cu ei, sa le cunoastem gama de produse si excelentul raport pret-calitate. Sa descoperim ca promisiunile pe care le fac se materializeaza in produse excelente, care chiar isi onoreaza promisiunea. Bucuria acestei descoperiri am vrut sa o impartasim si cu tine si sa creasca, sa se multiplice: asa s-a nascut Sensia, locul unde poti cumpara cu usurinta uleiuri, blenduri PlantTherapy si alte produse de calitate. Ne-am propus sa nu te dezamagim, de aceea ne asiguram ca nu suntem, la randul nostru, dezamagiti. Este un demers curatorial, de selectie, care presupune mult efort, dar si multe satisfactii. Ne dorim ca ceea ce veti citi mai jos, despre povestea, echipa si clientii PlantTherapy, sa fie la fel de valabil si pentru tot ce face Sensia.

Nu toate uleiurile esentiale sunt la fel, lucru valabil si pentru companiile care le vand

Indiferent ca esti abia la inceput si nu stii mai nimic despre uleiurile esentiale sau ca, dimpotriva, le folosesti de ani buni de zile, cu totii avem ceva in comun: cu totii vrem sa avem acces la uleiuri esentiale de cea mai inalta puritate si calitate.
Exista multe companii care vand uleiuri esentiale. Ce face atunci ca PlantTherapy sa fie diferita? Ce o face sa fie cea mai buna companie de uleiuri esentiale?
OAMENII. Fondatorii, echipa de management, echipa de aromaterapeuti, de relatii cu clientii. Si, nu in ultimul rand, cei mai BUNI clienti. PlantTherapy merge mult mai departe de a vinde doar cele mai bune uleiuri esentiale. Ei vor mult mai mult. De aceea, de exemplu, au creat gama de blenduri KidSafe®. Creata de Robert Tisserand, parintii o pot folosi fara nici o grija cu copiii lor, stiind ca le ofera cele mai bune si mai sigure uleiuri de pe piata.

Despre oamenii PlantTherapy

Fondatorii
Chris si Amanda Jones s-au nascut si au copilarit impreuna in apropiere de Twin Falls, Idaho, in Statele Unite, si s-au casatorit in 2002. Au intemeiat o familie care a crescut in curand cu patru fete minunate. Crescand intr-un mediu antreprenorial si cu o mama aromaterapeut certificat, Chris si Amanda si-au dat seama ca exista nevoia pentru o companie de uleiuri esentiale diferita. Una la care puteai sa gasesti uleiuri esentiale de cea mai inalta calitate la preturi cu totul accesibile.

"Scopul nostru principal nu este acela de a fi cea mai mare companie de uleiuri esentiale; ci acela de a afecta pozitiv cat mai multe vieti. In cele din urma, cred ca acest lucru este posibil doar asigurandu-le clientilor nostri e experienta exceptionala care sa-i faca sa se intoarca. Vanzand un produs de calitate inalta la pret accesibil nu doar ca afectezi pozitiv vietile clientilor tai, ci ne ofera noua si mijloacele financiare prin care putem sa-i ajutam pe cei mai putin norocosi, ca sa traiasca o viata mai fericita, mai sanatoasa si mai productiva". - Chris Jones

Echipa de management
Chris, Retha, Paul si Lori. O familie mare si fericita. Pe bune, chiar suntem o familie! Paul si Retha sunt frate si sora, Chris este cumnatul nostru, iar Lori, desi nu ne e ruda de sange, e considerata asa. Nu credem ca exista lucru mai bun decat sa lucrezi in familie. Se spune ca afacerile de familie " au o viziune pe termen lung asupra investitiilor, sunt mai stabile si inspira mai multa incredere si dedicare printre angajati" - Business Insider.

Echipa de Aromaterapeuti
Cate companii se pot lauda ca au o echipa completa de Aromaterapeuti Certificati in organigrama? PlantTherapy o poate face. Calitatea, educatia si siguranta sunt foarte importante pentru companie si echipa de aromaterapeuti exista pentru a raspunde oricarei intrebari, indiferent daca esti doar la inceput si nu stii nimic sau daca esti uns cu toate alifiile. Aromaterapeutii PT vor ca tu sa ai cea mai buna experienta cu uleiurile esentiale, atat de la cele pe care le ai deja, cat si de la cele pe care ti le doresti.

Cei mai buni clienti
Unii s-ar intreba, pe dreptate, de ce se afla utilizatorii de produse PlantTherapy pe lista lucrurilor care o fac cea mai buna companie de uleiuri esentiale. Iata cateva motive: clientii chiar cunosc uleiurile esentiale. Si prin asta ridica standardele companiei. Ei stiu la ce sa se uite cand cumpara un ulei esential. Stiu ce inseamna calitatea si la ce sa se astepte. Stiu ceea ce merita si ca vor obtine asta prin produsele PT. PlantTherapy colaboreaza strans cu clientii ca sa se asigure ca furnizeaza uleiuri de cea mai inalta calitate. Daca n-ar face-o, clientii le-ar spune asta imediat.

"Cele mai bune produse de pe piata. Cei mai buni interlocutori. O companie, servicii si produse complete" - Laina Castle

"Foloseam uleiuri esentiale de la multe alte companii, dar PlantTherapy le depaseste pe toate... Nu am decat cuvinte de lauda la adresa uleiurilor si blendurilor lor". - Jeanie Smith Kilgour

"Acestea sunt cele mai bune produse de calitate pe care le folosesc. Depasesc pe departe celelalte nume "mari" de pe piata. Aroma este pura si de lunga durata. Se amesteca usor pentru a-ti crea propriile blenduri. Pretul este fantastic. Multumiri, PlantTherapy, pentru ca asiguri un produs de calitate, accesibil!". - Bridgette M. Harris