Blendurile KidSafe

Gama KidSafe® de la PlantTherapy este prima linie de uleiuri esentiale dezvoltate special pentru copii.

Formulate de catre Robert Tisserand pentru copii intre 2-10 ani, uleiurile KidSafe® cuprind o varietate de blenduri (amestecuri) si uleiuri individuale adresate specific unor probleme sau neplaceri comune acestei plaje de varsta. Toate sunt disponibile ca uleiuri in stare 100% pura, nediluata, precum si ca aplicatoare Roll-on pre-diluate.

Ca si parinti la randul lor, echipa PlantTherapy este dedicata sigurantei absolute in folosirea lor. De aceea, Plant Therapy l-a invitat pe cel mai cunoscut expert in siguranta folosirii uleiurilor esentiale, specialistul de renume mondial Robert Tisserand, sa creeze gama KidSafe®. Nivelul de cercetare, testare si asigurare a calitatii investite in dezvoltarea acestei linii a ramas de neegalat in industrie.
Nu doar ca uleiurile KidSafe® sunt 100% sigure pentru copii, dar sunt si eficiente. Daca esti in cautarea uleiurilor esentiale pentru a le folosi cu prichindelul tau, nu exista produse comparabile la ora actuala pe piata!

Povestea KidsSafe

In 2011, fondatorii PlantTherapy au pornit la drum gata sa schimbe industria uleiurilor esentiale. Ca si companie, PlantTherapy s-a dedicat misiunii de a a oferi uleiuri de cea mai inalta calitate la cele mai scazute preturi, direct consumatorilor. Pe masura ce popularitatea uleiurilor a crescut, odata cu compania, PlantTherapy a identificat o mare lipsa in industria uleiurilor. Industria a neglijat multa vreme sa se adreseze nevoilor unui grup foarte important: Copiii nostri!

La randul lor parinti, cei de la PlantTherapy cred cu tarie ca uleiurile esentiale le pot fi extrem de folositoare copiilor lor - si, evident, si copiiilor tai. Dar pe piata uleiurilor esentiale nu existau deloc produse formulate special pentru copii. Compania a primit tot timpul intrebari de la parinti despre ce tip de ulei sa foloseasca pentru copiii lor: care anume uleiuri ajuta la ameliorarea unor probleme comune copiilor, cum ar fi nasul infundat, calmare, piele iritata si atatea altele.

Echipa PlantTherapy a realizat ca ar putea sa determine o mare schimbare producand uleiuri esentiale care sunt fara urma de indoiala sigure si eficiente pentru copilul tau. Nici o alta companie de uleiuri esentiale nu incercase aceasta, dar echipa era convinsa ca dedicarea fata de calitate o va ajuta sa reuseasca. Si a reusit!
PlantTherapy a inceput prin alcatui o lista de probleme specifice copiiilor, pe care amestecurile de uleiuri sa le adreseze direct. Probleme ca durerile, stranuturile, pastrarea calmului si sustinerea sistemului imunitar, toate au fost luate in considerare.

Ca si parinti, cei de la PlantTherapy erau preocupati ca aceasta linie de blenduri sa fie cea mai buna. De aceea i s-a cerut specialistului aromaterapeut de renume mondial Robert Tisserand sa ajute la crearea sinergiilor KidSafe. Nimeni nu a ajuns inca la nivelul sau de expertiza, asa ca atunci cand acesta a acceptat, toata lumea a fost entuziasmata.

Pentru fiecare din blendurile PlantTherapy exista 4 cerinte de baza:

  1. Sa fie functional
  2. Sa fie sigur de folosit
  3. Sa aiba un miros atractiv
  4. Sa aiba un cost accesibil

Pentru gama KidSafe s-a adaugat o a cincea cerinta: absolut fiecare blend de uleiuri KidsSafe sa fie absolut sigur de folosit pentru copii. S-a colaborat cu Robert Tisserand pentru a defini exact care uleiuri trebuie luate in considerare. Unele uleiuri au trebuit complet evitate, inclusiv uleiul de Menta (care poate cauza probleme de respiratie), sau uleiul de Cimbru (un potential iritant al pielii) sau Ylang Ylang (un potential alergen al pielii).

La final, dupa ce PlantTherapy s-a inarmat cu o lista de uleiuri etichetate ca fiind 100% sigure pentru copii, Robert Tisserand a fost insarcinat sa creeze gama de blenduri eficiente, necostisitoare, linia KidsSafe, aceleasi amestecuri uimitoare pe care le poti gasi azi si la Sensia.