Nimeni, nici chiar noi la Sensia.ro, nu porneste la drum expert in domeniul sau domeniile sale de interes. Cu pasiune, cu rabdare, si mai ales cu dorinta si curiozitatea de a invata, credem ca poti patrunde si tu in minunatul univers al aromaterapiei! De aceea consideram foarte important si am alocat o mare parte din energia noastra construind pagini cu resurse, gazduite sub umbrela generoasa a unui concept pe care l-am numit Academia Sensia: gasesti aici articole de blog, actualizate aproape zilnic, noutati din domeniu, glosar cu termeni de specialitate, pagini despre marcile pe care le gasesti la noi si istoricul lor, pornind cu cel mai important brand, PlantTherapy USA. Multe din produsele pe care le gasesti la Sensia.ro au pe paginile lor trimiteri catre Academie, si te invitam sa vizitezi acest loc ori de cate ori simti ca vrei sa afli mai multe despre respectivul produs, despre utilizarea lui sau daca ai orice nelamurire legata de aromaterapie.

Acceseaza paginile Academiei din meniul de sus sau direct de aici:

Blogul Sensia - Articole de specialitate, noutati, jurnal de bord.

Uleiurile esentiale: Dilutia - O pagina foarte importanta, care te va invata cum sa-ti diluezi uleiurile esentiale, lucru absolut necesar mai ales la aplicarea directa pe piele sau la copii. 

De ce am ales PlantTherapy ca si furnizor principal si cum am pornit la drum - afli aici istoria brandului american si mult mai recenta istorie a Sensia. Afli de ce am apreciat calitatea si onestitatea oamenilor din Twin Falls, Idaho, USA (sediul PlantTherapy).

Calitatea PlantTherapy - asa cum poate ai aflat deja de mai sus, n-am ales intamplator sa vindem produsele PlantTherapy. Ne-am documentat, le-am testat noi insine produsele, am pornit o relatie onesta si am putut sa vedem astfel ca nu am ales gresit. Afli asadar aici de ce Calitatea nu este o vorba aruncata in vant la americani.

Povestea KidSafe - Consideram aceasta linie de produse de la PlantTherapy USA, KidSafe® - o gama dedicata special copiiilor, extrem de importanta din mai multe puncte de vedere:

  • este prima gama din lume de uleiuri esentiale creata special pentru cei mici, formulata de catre un expert de renume mondial, uleiuri tip blend extrem de sigure in utilizare.
  • care ia de pe capul parintilor grija legata de dilutiile exacte si,
  • in plus, produsele KidSafe® "ataca" direct probleme specifice cum ar fi tendinta de a raci, sistemul imunitar scazut, problemele cu pielea, cu respiratia, capacitatea scazuta de concentrare, lucru care va bucura o sumedenie de parinti.