Cate ceva despre uleiul de Cafea

Cate ceva despre uleiul de Cafea

Angela Borsan

Am adaugat recent pe Sensia Uleiul de Cafea de la PlantTherapy. Cu ocazia aceasta am si aflat cate ceva despre acest ulei, lucruri pe care nu le stiam.

De exemplu: Cafeaua este un excelent stimulator al cresterii parului. Ea este un agent extrem de important in combaterea pierderii parului. Poti adauga Ulei esential de Cafea in samponul tau sau in masca ta de par pentru a stimula cresterea parului. Nu in ultimul rand, poti folosi cafea macinata pentru intr-un ser DIY pentru ochi fara cearcane. 

Cum mai poti folosi Uleiul de Cafea?

Il poti difuza in aer dimineata pentru un val de energie. Ce poate fi mai placut decat sa-ti pornesti ziua in mirosul cafelei energizante? Aroma sa este si un foarte bun odorizant de camera. Poti adauga si cateva picaturi la dus sau in cada, pentru energizare. Nu doar ca va aroma incaperea, dar iti va ridica si starea de spirit.

Latte-mix

Daca esti fan Latte, ce zici daca ai amesteca 3 picaturi de Ulei esential de Cafea, 3 picaturi de Vanilie CO2 si 1 picatura de ulei de Frunza de Scortisoara, toate puse intr-un Latte perfect, gata sa-ti aromeze diminetile? (Aceasta nu este o reteta KidSafe si, in general, PlantTherapy nu recomanda ingerarea uleiurilor esentiale).

La final, te lasam cu cateva instantanee culese dintr-o calatorie in Bali, acolo unde cafeaua creste la altitudine, intr-un climat umed si racoros.

Adaugă un comentariu

* Comentariile trebuie aprobate inainte de a fi afisate.